Video

På denne side har jeg fundet en lang række gode videoklip der alle omhandler salg og marketing. Nederst på siden har jeg samlet klip med forskellige ”Guru’er” såsom Philip Kotler, Michael Porter og Martin Lindstrøm. (Links er markeret med rød)

Blue Ocean En let indføring i Blue Ocean Strategy

Fundamental marketing (Terms and Concepts) Indføring i de basale termer og udtryk indenfor marketing

–      Del 1

–      Del 2

Iværksætterne – når bundlinjen bløder. DR’s udsendelse om Iværksættere. Her følger vi syv iværksættere over seks programmer, der kæmper en daglig kamp for at holde liv i virksomheden. Bundlinjen bløder og alt er på spil, hvis ikke de får hjælp af Danmarks bedste mentorer til at sikre fremtiden.

Kriseknuserne. DR’s udsendelse om Kriseknuserne. Krisen har ramt dansk erhvervsliv, med nedskæringer og konkurser til følge. Men flere virksomheder har faktisk fremgang og overskud. De er Kriseknuserne! Krisen har ramt dansk erhvervsliv, med nedskæringer og konkurser til følge. Men flere virksomheder har faktisk fremgang og overskud. De er Kriseknuserne!

Market Analysis – Market Segmentation

Viral markedsføring (Politiet stopper cyklist – hvad sker der? – bag filmen/kampagnen)

Guru’er

guru 

Michael E. Porter

Nedenfor er en række klips med ”Strategi-guru’en” Michael E. Porter. Michael Porter er amerikansk professor i management og økonomi samt leder afInstitute for Strategy and Competitiveness ved Harvard Business School. Porter har forfattet en lang række bøger og videnskabelige artikler indenfor strategi og ledelse, og er ophavsmanden til Porters fem krafter, Porter-diamanten, Porters generiske strategier og værdikæden.

–      Michael Porter on Competitiveness

–      Michael Porter – What is strategy

–      Michael Porter on long-term strategy in a downturn

–     The Five Competitive Forces That Shape Strategy

Philip Kotler.

Nedenfor er en række videoklip med ”Marketing-guruen” Philip Kotler. Professor Philip Kotler er forfatter til en af de mest kendte og læste fagbøger; Marketing Management eller i daglig tale “markedsførings-biblen”. Philip Kotler er kendt for at udfordre og konstant nytænke den strategiske markedsføring. Wall Street Journal udråbte i 2008 Philip Kotler til at være den sjette mest indflydelsesrige person inden for forretningsteorier og han blev i 2001 nomineret af Financial Times til den fjerdemest indflydelsesrige Marketingguru – i selskab med Jack Welch, Bill Gates og Peter Drucker. Og Management Centre Europe hylder ham som værende “Verdens førende ekspert i strategisk markedsføring”.

–     Philip Kotler’s Views On Marketing

–     Kotler on Blue Ocean

–     Philip Kotler on Marketing

Martin Lindstrøm

Mærkevareguruen Martin Lindstrøm er efterhånden gået hen og blevet et verdenskendt brand i sig selv. Hans mange år som rådgiver for verdens største virksomheder samt hans nyeste bestseller ”Buyology” har fået amerikanske Time Magazine til at placere den blot 39-årige dansker fra Skive på den prestigefyldte liste over klodens mest indflydelsesrige personer. Martin Lindstrøm har flere bestsellere på samvittigheden, bla. ”BRAND sense”, ”E-tailhandel” og ”BRANDchild”.

–          Interview with Martin Lindstrom, futurist brand

–          Buy.ology by Martin Lindstrom

–          Author Martin Lindstrom on Brand Sense

Annonce